Ansatte

Hanne Brincker

Daglig leder

Hanne Brincker har en allsidig teaterbakgrunn, både kunstnerisk og administrativt.  I bunnen er hun utdannet skuespiller fra Bergen Teaterskole, har i 20 år ledet friteateret Landstryker’n, og hun har gjennom årene bygd opp bred erfaring også som regissør og produsent.  Hun var ansatt som regissør og skuespiller ved Nord-Trøndelag Teater (nå Turnéteateret i Trøndelag).  Tidligere har hun hatt en rekke oppdrag i Oppland, bl.a. som produsent og regissør for Friluftsteateret Bronsebukkene på Hadeland, som gjennom årene har samlet tusenvis av publikummere.  Hun var sentral i å starte og bygge opp S-laget – sted for samvirkekunst – som var forløperen til det som senere er blitt Glasslåven Kunstsenter på Granavollen.  Hun har også vært daglig leder for organisasjonen Teaterets Venner.

Hanne tiltrådte som daglig leder i Buskerud Teater januar 2019.

 

Einar Breian

Einar Breian

Instruktør og kunstnerisk leder, Midtfylket/Styremedlem

Einar har fagbakgrunn som skuespiller og teaterpedagog med utdannelse fra Universitetet i Bergen og Ecole Jacques Lecoq i Paris. Erfaring blant annet som skuespiller, instruktør, maskemaker, produsent, turneleder, tekniker. Var den første lederen for Midtfylket Teaterverksted i perioden 1993-1998, og er nå tilbake i Buskerud etter 15 års eksil i Vestfold.

Tone Aas Skalevik

Tone Aas Skålevik

Instruktør og kunstnerisk leder, Nedre Buskerud/Styremedlem vara

Utdannet regissør/skuespiller og Psykodramatiker-gruppeleder. Spesialområde i utdanning er musikal/cabaret. Vært ansatt siden 2000 og jobbet masse med store musikaler som feks: Juleskurken og Hair. I de nederste kommunene i Buskerud så er det stor teateraktivitet! Vi er inne i de fleste av teatergruppene i disse nederste kommunene, med regi/ konsulenttjenester og kurs. Har og flere store samarbeidsprosjekter med de ulike kommunene, som er på tvers av kulturlivet.

Adam Levine

Adam Levine

Instruktør og kunstnerisk leder, Lågen

Adam er teaterregissør, skuespiller, dramaturg så vel som forfatter av skuespill. Han studerte teater og film i Boston, Massachusetts og har arbeidet i en rekke land før han slo seg ned i Oslo. Hans forfatterproduksjon består blant andre av Antilla, The Blood Libel (Blodhevnen), The First Prince of Lapland (Den første prinsen i Lappland), The Lay of Volund (Legenden om Volund), Justine has a Rash, og Volsunga Saga – falken.

Lene Johansen Kløvstad

Instruktør og kunstnerisk leder, Hallingdal

Lene Johansen Kløvstad vikarierer som kunstnerisk leder i Hallingdal-regionen 2018/2019, mens Gry Tøsdal har permisjon fra teateret.