Ansatte

Tone Aas Skalevik

Tone Aas Skålevik

Kunstnerisk leder/regissør, Nedre Buskerud

Utdannet regissør/skuespiller og Psykodramatiker-gruppeleder. Spesialområde i utdanning er musikal/cabaret. Vært ansatt siden 2000 og jobbet masse med store musikaler som feks: Juleskurken og Hair. I de nederste kommunene i Buskerud så er det stor teateraktivitet! Vi er inne i de fleste av teatergruppene i disse nederste kommunene, med regi/ konsulenttjenester og kurs. Har og flere store samarbeidsprosjekter med de ulike kommunene, som er på tvers av kulturlivet.

Einar Breian

Einar Breian

Daglig leder og Kunstnerisk leder, Midtfylket

Einar har fagbakgrunn som skuespiller og teaterpedagog med utdannelse fra Universitetet i Bergen og Ecole Jacques Lecoq i Paris. Erfaring blant annet som skuespiller, instruktør, maskemaker, produsent, turneleder, tekniker. Var den første lederen for MTV i perioden 1993-1998, og er nå tilbake i Buskerud etter 15 års eksil i Vestfold.

Gry Tøsdal

Gry Tøsdal

Kunstnerisk leder, Hallingdal

Utdannet skuespiller fra Skandinavisk teaterskole, København 94-97 og regissør fra Klaipeda universitet 03-04. Har vært kunstnerisk leder i Hallingdal siden 2000 og har i den tiden satt opp mellom 80-100 produksjoner i dalen. Elsker å jobbe med teater, med alle dets nyanser og muligheter. Synes det er ekstra stas når noen gjør noe de aldri har gjort før og kanskje våger å strekke sine egne grenser. Hallingdal og Buskerud er en kulturell mulighetenes marked – fryktelig mye dyktige, spennende og artige folk som det er en fryd å jobbe sammen med.

Adam Levine

Adam Levine

Kunstnerisk leder, Lågen

Adam er teaterregissør, skuespiller, dramaturg så vel som forfatter av skuespill. Han studerte teater og film i Boston, Massachusetts og har arbeidet i en rekke land før han slo seg ned i Oslo. Hans forfatterproduksjon består blant andre av Antilla, The Blood Libel (Blodhevnen), The First Prince of Lapland (Den første prinsen i Lappland), The Lay of Volund (Legenden om Volund), Justine has a Rash, og Volsunga Saga – falken.