Ansatte

Tone Aas Skalevik

Tone Aas Skålevik

Kunstnerisk leder/regissør, Nedre Buskerud

Utdannet regissør/skuespiller og Psykodramatiker-gruppeleder. Spesialområde i utdanning er musikal/cabaret. Vært ansatt siden 2000 og jobbet masse med store musikaler som feks: Juleskurken og Hair. I de nederste kommunene i Buskerud så er det stor teateraktivitet! Vi er inne i de fleste av teatergruppene i disse nederste kommunene, med regi/ konsulenttjenester og kurs. Har og flere store samarbeidsprosjekter med de ulike kommunene, som er på tvers av kulturlivet.

Einar Breian

Einar Breian

Fungerende daglig leder og Kunstnerisk leder, Midtfylket

Einar har fagbakgrunn som skuespiller og teaterpedagog med utdannelse fra Universitetet i Bergen og Ecole Jacques Lecoq i Paris. Erfaring blant annet som skuespiller, instruktør, maskemaker, produsent, turneleder, tekniker. Var den første lederen for MTV i perioden 1993-1998, og er nå tilbake i Buskerud etter 15 års eksil i Vestfold.

Adam Levine

Adam Levine

Kunstnerisk leder, Lågen

Adam er teaterregissør, skuespiller, dramaturg så vel som forfatter av skuespill. Han studerte teater og film i Boston, Massachusetts og har arbeidet i en rekke land før han slo seg ned i Oslo. Hans forfatterproduksjon består blant andre av Antilla, The Blood Libel (Blodhevnen), The First Prince of Lapland (Den første prinsen i Lappland), The Lay of Volund (Legenden om Volund), Justine has a Rash, og Volsunga Saga – falken.

Lene Johansen Kløvstad

Kunstnerisk leder, Hallingdal

Lene Johansen Kløvstad vikarierer som kunstnerisk leder i Hallingdal-regionen 2018/2019, mens Gry Tøsdal har permisjon fra teateret.