Styret

Kristin Hammershaug

Kristin Hammershaug

Styreleder

Krsitin representerer avdeling Lågen i styret og er opprinnelig fra Lillehammer. Hun er kulturkonsulent og formannskapssekretær i Flesberg kommune – siden 1989, og var før det i vikariat i Buskerud fylkeskommune, sentraladministrasjonen 1988-89. Kristin har studert ved Nansenskolen, vært kommunalkandidat innen kommunal planlegging og administrasjon, samtidshistorie og politikk og kunsthistorie.

Jo Vestly

Jo Vestly

Styremedlem

Jo har sin yrkesbakgrunn fra fjernsynet og fikk sin utdannelse i NRK som var hans arbeidsplass i tiden 1971- 1986. Han har senere hatt sitt virke i selskaper han har vært deleier i: Aker Brygge Film & TV, Polyvisjon, Jo Vestly Produksjon som produsent/regissør innenfor TV-, video-, evenements- og plateproduksjon. Han har også hatt management-ansvar for sentrale artister i norsk underholdningsverden. Jo Vestly har produsert store begivenheter knyttet til idretts-, nærings-og organisasjonsliv samt offentlig forvaltning De siste årene har han også bestyrt moren Anne-Cath. Vestlys forfatterskap. Han er styremedlem i Drammen Scener.

Tone Sørensen

Tone Sørensen

Styremedlem

Tone Sørensen er leder for kunst- og kulturformidling i kulturseksjonen i Øvre Eiker kommune. I denne jobben medvirker hun til utvikling av et felt som har stor betydning for lokalsamfunnet, samt å bygge broer mellom offentlig sektor, frivillighet og næringsliv. Hennes øvrige arbeidserfaring er blant annet som prosjektleder og koordinator i Buskerud fylkeskommune, produsent i Telemark fylkeskommune, rektor i to kulturskoler, samt festival- og organisasjonsarbeid. Hun har en mastergrad i administrasjon fra høgskolen i Telemark, 5-årig utdannelse som utøvende musiker, samt videreutdanning i komposisjon, administrasjon og ledelse. Tone har gjennom sin arbeidserfaring opparbeidet kompetanse knyttet til offentlig forvaltning, rådgivning og prosjektledelse og har et variert nettverk i ulike bransjer og miljøer.

Helga Søland

Styremedlem

Per-Egil Kolsrud

Styremedlem vara

Per Aimar Carlsen

Styremedlem

Kultursjef i Modum kommune.

Høyskoleutdanning i kulturforvaltning fra høyskolen i Stavanger (nå UiS).  Har tidligere jobbet i kulturavdelingen i Stavanger kommune og jobbet som kulturkonsulent, kinosjef og kulturhussjef i Modum kommune.

Styremedlem i Norsk kulturforum siden 2009, styreleder i perioden 2013-2017.

Styreleder i boligsameiet Planteskolen, og diverse verv innenfor idrett- og fritidsorganisasjoner.

Tom Bjørseth

Styremedlem vara

Tommy Johansen

Styremedlem vara

Tommy har vært med i Kongsberg Teaterlag siden starten i 1988. Det har vært en flott hobby som har gitt ham mange morsomme utfordringer. Det har blitt små og store roller. Han har deltatt i Kongsberg Teaterlags styre gjennom mange av disse årene. Har vært styreleder, sekretær, styremedlem, kasserer og er nå nestleder.

 

Nancy Amundsen

Styremedlem

Turid Wickstrand Iversen

Styremedlem vara

Tone Aas Skalevik

Tone Aas Skålevik

Kunstnerisk leder/regissør, Nedre Buskerud

Utdannet regissør/skuespiller og Psykodramatiker-gruppeleder. Spesialområde i utdanning er musikal/cabaret. Vært ansatt siden 2000 og jobbet masse med store musikaler som feks: Juleskurken og Hair. I de nederste kommunene i Buskerud så er det stor teateraktivitet! Vi er inne i de fleste av teatergruppene i disse nederste kommunene, med regi/ konsulenttjenester og kurs. Har og flere store samarbeidsprosjekter med de ulike kommunene, som er på tvers av kulturlivet.