Styret

Tom Bjørseth

Styreleder

Har hatt ulike lederroller i næringslivet, hele tiden innen bygg og anlegg. Ca 25 aktive år som markedssjef for Blink Hus.

De siste årene som selvstendig konsulent med ulike oppgaver i hjemkommunen Sigdal. Etablererveiledning og prosjektarbeid.

Medlem av styret i Buskerud Teater siden 2015, styreleder fra februar 2019.

Arve Fretheim

Styremedlem

Pensjonert lektor med engelsk hovedfag. Virket også som dramalærer.

Var med og startet Kongsberg Teaterlag i 1988. Har vært instruktør i samtlige år. Til sammen omlag 30 forestillinger.

Startet litteraturfestivalen Kongsberg Krim 2004. Instruktør og manusforfatter for forestillingene «Mord til maten» (ialt 6 forestillinger fra 2013).

Skrevet i alt 8 lærebøker i engelsk for videregående skole.

Skrevet en biografi om Maurits Hansen «Livets kolde prosa» (Aschehoug forlag 2006).

Anniken Dahl Lefranc

Styremedlem

Anniken startet som markedssjef i Drammen Scener våren 2017. I forkant av det har hun jobbet som markedskonsulent i 2,5 år i et av landets største advokatfirmaer, samt 6,5 år i en gründerbedrift innenfor post production-industrien. Anniken er utdannet grafisk designer fra henholdsvis Idéfagskolen og Westerdals School of Communication, samt at hun har en bachelor i markedskommunikasjon fra Handelshøyskolen BI. Anniken sitter også i ressursgruppen for kulturelle næringer i Næringsforeningen i Drammensregionen og brenner for å få de gode opplevelsene ut til folket.

Per Aimar Carlsen

Styremedlem

Kultursjef i Modum kommune.

Høyskoleutdanning i kulturforvaltning fra høyskolen i Stavanger (nå UiS).  Har tidligere jobbet i kulturavdelingen i Stavanger kommune og jobbet som kulturkonsulent, kinosjef og kulturhussjef i Modum kommune.

Styremedlem i Norsk kulturforum siden 2009, styreleder i perioden 2013-2017.

Styreleder i boligsameiet Planteskolen, og diverse verv innenfor idrett- og fritidsorganisasjoner.

Helga Søland

Styremedlem

Helga er opprinnelig fra Eggedal, men har bodd i Hemsedal de siste 35 årene.  Hun jobber som pedagogisk-psykologisk rådgiver i Ål og Hol.

Hun har vært med på mange teateroppsetninger i Hallingdal, bl.a. SORIA MORIA SKULE, FANGE-LIV, EMIGRANTSPELET og BIKUBESONG, samt diverse revyer i Hemsedal Ungdomslag.  Deltok på Norsk Amatørteaterfestival med ME KLARA USS SÅ GODT ME KAN I VERDA, og var blant skuespillerne i Buskerud Teaters eget prosjekt DEN STORE KJÆRLIGHETEN.

Einar Breian

Einar Breian

Instruktør og kunstnerisk leder, Midtfylket/Styremedlem

Einar har fagbakgrunn som skuespiller og teaterpedagog med utdannelse fra Universitetet i Bergen og Ecole Jacques Lecoq i Paris. Erfaring blant annet som skuespiller, instruktør, maskemaker, produsent, turneleder, tekniker. Var den første lederen for Midtfylket Teaterverksted i perioden 1993-1998, og er nå tilbake i Buskerud etter 15 års eksil i Vestfold.

Nancy Amundsen

Styremedlem

Svein Tore Johansen

Styremedlem vara

Bor på Lampeland. Jobber i Isachsen Anlegg AS.

Aktivt medlem i Høgheim og Solvoll Teaterlag i Flesberg siden 2015, der vi stort sett er selvhjulpne med alt fra tekster til lyd/lys, regi og fremføring av årlig revy.

Har vært i styret i Høgheim og Solvoll Teaterlag siden 2016, første året som nestleder, men siden sekretær.

«Revynerd» og reiser mye rundt og ser på forskjellige amatørrevyer – alt fra «Hoffnarren» i Vestfold og naboen vår «Modumrevyen» i Vikersund, til «Lånkerevyen» i Trøndelag, samt festivaler som Langesund Revyfestival, Gapskrattfestivalen og Norsk Revyfestival.

Gry Tøsdal

Gry Tøsdal

Styremedlem vara

Utdannet skuespiller fra Skandinavisk teaterskole, København 94-97 og regissør fra Klaipeda universitet 03-04. Var kunstnerisk leder i Hallingdal Teaterverkstad fra 2000 til 2018, og satte i den tiden opp mellom 80-100 produksjoner i dalen. Er for tiden leder for prosjektet RØTA i Hol som vil fremme lokal kulturformidling gjennom reiselivsnæringen på Geilo – og er fortsatt en ressurs for Buskerud Teater i en ny rolle som varamedlem i styret.

Line Nordvik

Styremedlem vara

Tone Aas Skalevik

Tone Aas Skålevik

Instruktør og kunstnerisk leder, Nedre Buskerud/Styremedlem vara

Utdannet regissør/skuespiller og Psykodramatiker-gruppeleder. Spesialområde i utdanning er musikal/cabaret. Vært ansatt siden 2000 og jobbet masse med store musikaler som feks: Juleskurken og Hair. I de nederste kommunene i Buskerud så er det stor teateraktivitet! Vi er inne i de fleste av teatergruppene i disse nederste kommunene, med regi/ konsulenttjenester og kurs. Har og flere store samarbeidsprosjekter med de ulike kommunene, som er på tvers av kulturlivet.

Turid Wickstrand Iversen

Styremedlem vara